Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou

fotka Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou:

4 pstruzi  | 2 citrony  |  sůl  |  bílý pepř  |  čerstvý kopr  |  olej  | omáčka:  | 0,4 l bílého jogurtu  | 200 g salátové okurky  | 2 jarní cibulky  |  čerstvý kopr  |  pažitka  |  bílý pepř  |  sůl  | 40 g kaparů

Postup přípravy receptu Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou:

Pstruhy vykucháme a očistíme. Na povrchu i uvnitř pokapeme ryby citronem, osolíme a opepříme. Povrch ryby potřeme olejem, do něhož jsme vmíchali čerstvý kopr. Mezitím oloupeme okurku, odstraníme semena a nakrájíme ji na kostičky. V misce smícháme jogurt s okurkou a ostatními přísadami. Dochutíme solí a pepřem. Pstruhy za občasného potírání ochuceným olejem grilujeme po každé straně asi šest minut, i déle. Podáváme přelité jogurtovou omáčkou.


Fotky receptu Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !