Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gruzínská játra

fotka Gruzínská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gruzínská játra:

600 g telecíh jater  | na vymazání máslo  | 2 cibule  | špetka soli  | špetka černého pepře  | trochu worcestrové omáčky  | hrst petrželové nati  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Gruzínská játra:

Telecí játra zprudka osmahneme na oleji. Podle počtu strávníků si připravíme ohnivzdorné misky. Každou misku lehce vymažeme máslem, vložíme na kolečka nakrájenou syrovou cibuli, orestovaná játra, která lehce osolíme, opepříme, zakapeme worcesterem, posypeme zelenou petrželkou a na konec rozklepneme na každou porci jedno vejce. Krátce zapečeme než cibulka změkne a vejce ztuhne (3-5 minut). Hotové můžeme posypat sýrem.


Fotky receptu Gruzínská játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gruzínská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles