Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš po italsku

fotka Guláš po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Guláš po italsku :

1 větší cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  | 1 kg vepřového masa na guláš  |  sůl, pepř  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce rajského protlaku  | 200 ml suchého bílého vína  | 1/2 l zeleninového vývaru  | 500 g rajčat  | 4 plátky parmské šunky  | 800 g gnocchi  | 1/2 svazečku čerstvé šalvěje

Postup přípravy receptu Guláš po italsku :

Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky. Česnek prolisujeme nebo utřeme se solí. Šalvěj pokrájíme nadrobno a několik snítek necháme na ozdobu. Rozehřejeme olej a pokrájené vepřové maso na něm osmahneme. Přidáme česnek a cibuli, rajčatový protlak, šalvěj, zalijeme vývarem a dusíme asi hodinu doměkka. Podle chuti osolíme, opepříme a přisladíme. Asi 10 minut před koncem přidáme rajčata nakrájená na kolečka. Šunku nakrájíme na proužky a krátce je osmahneme na zbytku oleje. Gnocchi uvaříme ve slané vodě, scedíme a promícháme s hotovým gulášem. Ozdobíme snítkou šalvěje.


Fotky receptu Guláš po italsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !