Vložil: | Bru |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Guláš z divočáka podle Zdenka:
500 g masa nejlépe s divočáka
| 500 g cibule
| 2 lžíce sádla
| špetka soli
| 2 lžíce hladké mouky
| cca 1 lžíce kořenící směsi ,,Divočina´´ od Vitany
| 0,5 l vývaru
Postup přípravy receptu Guláš z divočáka podle Zdenka:
Na rozpáleném tuku necháme zesklovatět najemno nakrájemou cibuli, potom přidáme maso nakrájené na kostky, okořeníme směsí ,,Divočina´´, podlijeme vývarem a dáme do trouby na cca 60 min. Až se maso zatáhne, tak potom ochutnáme, osolíme případně dokořeníme, podle potřeby podlijeme vývarem (podle toho kolik chceme sosu) a dáme ještě prohřát do trouby, tak na 15 min, potom vyjmeme a zaprášíme hladkou moukou a dáme na chvilku ještě prohřát. Podáváme s chlebem nebo jak kdo má rád.
Fotky receptu Guláš z divočáka podle Zdenka:
Fotky vložil: alenab,hanina51