Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.10. 2025
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Gulášek z divočáka

fotka Gulášek z divočáka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Gulášek z divočáka:

1 kg kančí maso  | podle chuti a potřeby: bobkový list  |  červené víno  |  jalovec  |  nové koření  |  pepř  |  rybízová marmeláda  |  sůl  | 3/4 kg cibule

Postup přípravy receptu Gulášek z divočáka:

Masíčko z divočáka (nejlépe kýta) nakrájíme na špalíčky, cibuli (na 1 kg masa tak 3/4 kg cibule) na kolečka. Cibuli vložíme do kastrolu a za stálého míchání čekáme, až bude osmažená pěkně do červena, pak přidáme maso, koření a mícháme, aby se masíčko trochu opeklo.
Přiklopíme a dusíme, podléváme červeným vínem. Na závěr tohoto dáme tak 2 polévkové lžíce rybízové marmelády a necháme jemně povařit.


Fotky receptu Gulášek z divočáka:

Gulášek z divočáka
Gulášek z divočáka
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Gulášek z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků