Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gulášové masíčko:
0,6kg jehněčí kýty
| červená chilli paprička
| 5 cibulí
| sáček gulášové základu
| 425ml meruňkového kompotu
| máta
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Gulášové masíčko:
Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375ml vody. Rozmícháme v ní gulášový základ a povaříme dle návodu.
Přidáme pokrájenou cibuli s papričkou, přisypeme maso a promícháme. Při nízké teplotě směs dusíme doměkka asi 60 minut.
Slijeme kompot a ovoce rozpůlíme. Vložíme ho do hrnce k masu, přilijeme trochu šťávy a prohřejeme. Mátu otrháme a nasekáme. Posypeme jimi maso a dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Gulášové masíčko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!