Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.07. 2025
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hajducké zelí

fotka Hajducké zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Hajducké zelí:

4 lžíce sádla  | 1 cibule  |  větší ostrá klobása  | 250 g uzeného bůčku  | 250 g uzeného masa  | 400 g sterilovaného zelí  |  sladká paprika  |  drcený kmín

Postup přípravy receptu Hajducké zelí:

Na sádle osmahneme cibuli na proužky, přidáme tenké plátky klobásy, bůček a uzené maso na větší kostky. Osolíme, okořeníme paprikou a kmínem, zalijeme trochou vody a asi 25 min vaříme na mírném plameni. Přidáme zelí a 10-15 min dusíme pod pokličoku. Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Hajducké zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hajducké zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !