Použité suroviny receptu Halibut na lehkém salátku:
600 g halibuta
| 100 g kuskusu
| 90 g cukrového hrášku
| 40 g Keňa fazolek
| 70 g sójových klíčků
| 250 g cizrny
| 100 g čočky
| větvička rozmarýnu (na chuť a vůni)
| sůl
| bílý pepř
| extra panenský olivový olej
Postup přípravy receptu Halibut na lehkém salátku:
Rybu lehce osolíme a opepříme z obou stran, pak zlehka opečeme na teflonové pánvi, na kterou jsme dali 1 lžičku olivového oleje a větvičku rozmarýnu.
Příprava přílohy: Cukrový hrášek a Keňa fazole krátce spaříme a nakrájíme na kousky. Cizrnu a čočku necháme namočené 24 hodin ve studené vodě, kuskus uvaříme nad párou. Poté všechny suroviny smícháme a lehce prohřejeme na lžičce olivového oleje, lehce osolíme a opepříme.
Fotky receptu Halibut na lehkém salátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!