Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.06. 2025
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Harisa

fotka Harisa
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Harisa:

1 kg cibule  | 1 kg papriky  | 1 kg zralých rajčat  | 10 feferonek  | 2 dcl oleje  | 2 dkg cukru  | 2 dcl octa  |  deko  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Harisa:

Nakrájíme cibuli, papriku, rajčata a feferonky. Vše rozvaříme a potom nahrubo rozmixujeme. Přidáme olej, cukr, ocet, deko a sůl. Smícháme a hodinu vaříme. Naplníme do sklenic a sterilizujeme cca 20 minut při 80 až 90 st. C. Harisa je vhodná na topinky, do omáčky na špagety atd.


Fotky receptu Harisa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Harisa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles