Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hlavatka ve vínové omáčce

fotka Hlavatka ve vínové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hlavatka ve vínové omáčce:

600 g očištěné hlavatky  |  citronová šťáva  |  sůl  | 1 cibule  |  olej  |  pepř  | 1 lžíce hladké mouky  | 200 ml bílého vína  | 1 stroužek česneku  | 60 g mandlí

Postup přípravy receptu Hlavatka ve vínové omáčce:

Rybu pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a dáme na 60 minut na chladné místo. Cibuli nakrájenou nadrobno opražíme na oleji, přidáme nakrájenou rybu, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme. Poprášíme moukou, opražíme, zalijeme vínem, dobře promícháme, přidáme prolisovaný česnek a dusíme doměkka. Potom přidáme opražené mandle, dochutíme solí, citronovou štávou a krátce povaříme. Rybu přelitou omáčkou podáváme s rýží.


Fotky receptu Hlavatka ve vínové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlavatka ve vínové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !