Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hlávkové zelí s mletým masem

fotka Hlávkové zelí s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hlávkové zelí s mletým masem:

80 g slaniny  |  400 g mletého masa  | 600 g bílého hlávkového zelí  | 1 cibule  | 60 g sušených rajčat v oleji  | 1 hrst sekané petrželky  | 50 ml zeleninového bujónu

Postup přípravy receptu Hlávkové zelí s mletým masem:

Slaninu nakrájíme na nudličky, které nasucho rozškvaříme na pánvi. Přidáme mleté maso, které opékáme a mícháme tak dlouho, až se rozdrobí a zhnědne. Pak masovou směs osolíme a opepříme.
Zelí očistíme, vykrojíme košťál a nakrájíme. Opláchneme a necháme v sítu okapat. Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké dílky, sušená rajčata rovněž nakrájíme na nudličky.
Petrželku nasekáme na drobno. Všec přimícháme k opečenému masu, dobře promícháme, případně dosolíme a dopepříme. Podlejeme vývarem a necháme na mírném ohni asi 12 minut.


Fotky receptu Hlávkové zelí s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlávkové zelí s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !