Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hlemýždi vaření v polévce

fotka Hlemýždi vaření v polévce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hlemýždi vaření v polévce:

24 ks očištěných hlemýždích tělíček  | 2 l osolené vody (hovězí nebo telecí vývar)  | 60 g žampionů  | trochu tymiánu  | trochu bazalky  |  máslo na osmažení žemlí  |  žemle (rohlíky)

Postup přípravy receptu Hlemýždi vaření v polévce:

Očištěná hlemýždí tělíčka uvaříme v hovězím vývaru. Před změknutím hlemýžďů vývar okořeníme tymiánem, bazalkou a přidáme na plátky nakrájené a na másle podušené žampióny. Potom na talíř nebo do šálku na polévku nalijeme vývar z hlemýžďů. Uvařené hlemýždě nakrájíme na menší kousky a dáme do připravené polévky. Jako vložky použijeme na kostečky nakrájené a na másle osmažené žemle. Podáváme tedy jako polévku!


Fotky receptu Hlemýždi vaření v polévce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlemýždi vaření v polévce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !