Vložil: | Jennynka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Holandská gratinovaná štika:
4 porce štiky
| 100 g loupaných mandlí
| libeček
| 100 g másla
| kerblí
| petržel
| bílý pepř
| sůl
| Holandská omáčka:
| 2 žloutky
| 150 ml rozpuštěného másla
| 50 ml bílého vína
| 2 lžíce citrónové šťávy
| sůl
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Holandská gratinovaná štika:
Očištěnou rybu osolíme, opepříme a opečeme na másle, přidáme oloupané mandle a nasekané bylinky. Ze žloutku, másla, vína, soli, pepře a citrónové šťávy ve vodní lázni vyšleháme holandskou omáčku. Opečené porce přelijeme omáčkou a v troubě zapečeme.
Fotky receptu Holandská gratinovaná štika:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!