Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandská omáčka s kerblíkem

fotka Holandská omáčka s kerblíkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Holandská omáčka s kerblíkem:

100 g másla  | 3 ks žloutků  | 6 lžic bílého vína  | 1 lžička hladké hořčice  | dle chuti: střik citrónové šťávy  | 1 svazeček estragonu  | 1 hrst kerblíku  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Holandská omáčka s kerblíkem:

Máslo rozpustíme a přelijeme do vyšší nádoby, z níž bychom mohli snadno odlít usazenou syrovátku. Žloutek se solí, pepřem, bílým vínem, citrónovou šťávou, hořčicí a cukrem dáme do hrnce a ve vodní lázni na mírném ohni šleháme, dokud hmota nezhoustne. Pak sejmeme z ohně a nejprve po kapkách, pak tenkým praménkem zašleháme rozpuštěné máslo (zbavené syrovátky). Opraný a okapaný kerblík a estragon jemně nakrájíme, vložíme do hotové omáčky, kterou eventuálně ještě přisolíme a opepříme. Ihned podáváme.



Fotky receptu Holandská omáčka s kerblíkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandská omáčka s kerblíkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky