Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandský koláč s medem

fotka Holandský koláč s medem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Holandský koláč s medem:

200 g másla pokojové teploty  | 5 žloutků pokojové teploty  | 200 g polohrubé mouky  | 5 bílků na sníh pokojové teploty  | 1 lžíčka prášku do pečiva  | 150 g tekutého medu (nebo rozehřátého)  | několik kousků kandovaného zázvoru nebo zázvoru uvařeného v cukrové vodě

Postup přípravy receptu Holandský koláč s medem:

Máslo utřeme a přidáváme žloutky jeden po druhém. Na kus pečícího papíru prosijeme mouku s přáškem do pečiva a přidáme ke žloutkům zároveň s medem. Nakonec dovnitř lehce vložíme bílek a posekaný zázvor.
Těsto nalijeme do máslem vymazané formy a koláč pečeme v mírné troubě po 50 min.
Upečený ještě polijeme cikcak medem.



Fotky receptu Holandský koláč s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandský koláč s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle