Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Holoubě s nádivkou

fotka Holoubě s nádivkou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Holoubě s nádivkou:

holoubě  |  vajíčko  |  petrželka  |  strouhanka  |  anglická slanina  |  nať z mladé cibulky  |  sůl, kmín, nové koření, bobkový list

Postup přípravy receptu Holoubě s nádivkou:

1. Opláchnuté holoubě - nejlépe masného typu - osolíme vně i uvnitř, pod kůži na prsou vetkneme plátek anglické slaniny, připravíme nádivku - holubí játýrka a srdíčko rezsekáme na kousky a smícháme s vajíčkem, s kouskem petrželové nati a zelené nati cibulky sečka. Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na kostičky osolíme, přidáme kmín a vše řádně zamícháme. Vzniklou směs zahustíme strouhankou. 2. Touto směsí naplníme břišní část a otvor dle možnosti zašijeme či spíchneme párátkem. Část hmoty vpravíme do prostoru volete, kde prsty opatrně oddělíme část kůže na prsou a rovněž zašijeme. Povrch lehce okmínujeme. Pečeme při 150 stupních - na Ramě Créme Bonjour kostka. Do pekáčku dáme 2 ks bobkového listu a 1 ks nového koření. Holoubě má velice jemné maso a tak doba pečení je cca 0,5 hod. 3. Vhodná příloha nové brambory, zeleninová obloha - holoubě s nádivkou chutná však i s chlebem.




Fotky receptu Holoubě s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holoubě s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky