Vložil: | Pavlushka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hořící guláš Attila:
1 kuře
| 3 lžíce sádla
| 2 cibule
| 1 lžíce mleté sladké papriky
| kuřecí vývar
| sůl
| 2 zelené papriky
| kečup
| žampiony
| 1 sklenička pálenky
Postup přípravy receptu Hořící guláš Attila:
Na sádle osmahneme nakrájené kuře s cibulí. Zasypeme mletou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené papriky a žampiony. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka, zahustíme kečupem. Guláš dáme na talíř, polijeme pálenkou a zapálíme a zhasneme. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Hořící guláš Attila:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!