Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horké ovoce s portským

fotka Horké ovoce s portským
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Horké ovoce s portským:

podle chuti a potřeby: meruňky  |  broskve  |  nektarinky  |  blumy  |  švestky  |  hrušky  |  limeta  |  tmavý cukr  |  skořice mletá  |  portské víno  |  zmrzlina (vanilková, jogurtová...)  |  máta

Postup přípravy receptu Horké ovoce s portským:

Ovoce vypeckujeme, menší necháme na poloviny, větší na čtvrky, hrušku na osminky a vložíme do zapékací mísy (ovoce by mělo zůstat v jedné vrstvě, max dvou). Pokapeme limetkovou šťávou, lehounce zaprášíme skořicí a zlehka promícháme. Pak posypeme cukrem, pokapeme portským a nezamíchané vrazíme do horké trouby. Zapékáme cca deset minut - ovoce musí zůstat pevné, horké a cukr na povrchu by měl karamelizovat. Ještě přidáme portské, necháme provařit.

Servírujeme s porcí zmrzliny, poléváme horkou šťávou z pekáče a zdobíme lístky máty.



Fotky receptu Horké ovoce s portským:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horké ovoce s portským
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !