Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horký hrnec

fotka Horký hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Horký hrnec:

750 g jehněčího masa  |  olej  |  pepř  |  sůl  | 250 g nakrájené cibule  | 1 lžíce mouky  |  hovězí vývar  | 250 g nakrájené mrkve  |  houby, nakrájené  | 750 g brambor, oloupaných, nakrájených  |  máslo

Postup přípravy receptu Horký hrnec:

Troubu předehřejeme až na 200 stupňů Celsia.
Na oleji osmahneme maso, osolíme a opepříme. Maso odstraníme a odložíme do nějaké pečící mísy nebo kastrolu. V oleji osmahneme cibuli, přidáme mouku a vaříme, dokud mouka nezačne hnědnout. Vlijeme vývar, můžeme okořenit tymiánem. Na maso dáme mrkev, houby, vrstvu brambor, cibulovou směs a ukončíme vrstvou brambor, na které dáme máslo. Přikryjeme a pečeme jednu a půl hodiny. Před ukončením odkryjeme a necháme povrch zhnědnout.


Fotky receptu Horký hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horký hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !