500 g mletého vepřového a hovězího masa
| 500 g hub
| 500 g angl. slaniny
| 1 cibule
| 1 vejce
| 2 rohlíky
| 1 sklenici mléka
| 1 lžička tymiánu
| olej
| máslo
| vařený brambor nebo chleba jako přílohu
Postup přípravy receptu Houbařova sekaná:
Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibulku a poté i houby. Krátce podusíme. Vše vmícháme do mletého masa, do kterého přidáme také sůl, koření, vajíčko, na kostičky nakrájené a v mléce navlhčené rohlíky a vše promícháme. Vytvoříme dvě šišky sekané, které pečeme zvolna asi hodinu. Podáváme s chlebem nebo brambory.
Fotky receptu Houbařova sekaná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!