Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová omáčka na noky

fotka Houbová omáčka na noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Houbová omáčka na noky:

5 hřibů  | 1 cibule  | 2 balení chlazených noků  | 1 smetana ke šlehání  | troška oleje  | špetka drceného kmínu  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Houbová omáčka na noky:

Houby očistíme, nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme a nasypeme do rendlíku na rozpálený olej a necháme „zpejchnout“. Přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme, pokmínujeme a podusíme, prakticky stejně jako kdybychom dělali smaženici. Když houby trochu změknou, poprášíme moukou, trochu zapražíme a zalijeme smetanou. Na mírném plameni necháme cca 10 minut probublávat, aby se mouka povařila. Mezitím podle návodu na obale uvaříme v horké osolené vodě s kapkou oleje hotové noky – zabere to asi 2-3 minuty. Noky rozdělíme na talíř a zalijeme omáčkou. Estét může přizdobit petrželkou, ale to už jsem nestihla.
Stejná omáčka se dá samozřejmě použít i na jakékoliv těstoviny.


Fotky receptu Houbová omáčka na noky:

Houbová omáčka na noky
Houbová omáčka na noky
Fotky vložil: Natural,katkina 
Hodnocení receptu Houbová omáčka na noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !