Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí bourguignon

fotka Hovězí bourguignon
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí bourguignon:

0,5 kg hovězího masa  | 2 ks cibule  | 4 ks mrkve  | 50 g slaniny  | 5 lžic oleje  | 0,5 l červeného vína  |  snítka zelené petržele, tymiánu, trocha soli a pepře  | 2 ks bobkové listy

Postup přípravy receptu Hovězí bourguignon:

Maso nakrájíme na kostky, mrkev na kolečka, cibuli na hrubo. Do hlubší nádoby nebo mísy naskládáme střídavě vrstvy masa, cibule, mrkve, navrch dáme koření a bylinky, sůl, zalijeme červeným vínem ( jde doředit vodou), přikryjeme a necháme odležet v lednici (nejlépe přes noc).



Potom oddělíme maso a zeleninu, víno scedíme. V hrnci se silným dnem dáme zesklovatět nakrájenou slaninu, pak přidáme olej a po chvíli maso. Opečeme, přidáme zeleninu, podusíme. Pak podlijeme vínem a necháme na plotně bublat do změknutí - ca 2 hodiny. Hovězí bourguignon je nejlepší s dlouhozrnnou rýží.


Fotky receptu Hovězí bourguignon:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí bourguignon
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !