Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí dušené na celeru

fotka Hovězí dušené na celeru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hovězí dušené na celeru:

1 kg hovězího masa (může být i přední)  | 150 g slaniny  | 2 cibule  | 6 rajčat  | 1 celer (menší)  | dle chuti: sůl, pepř a dobromysl  | 1/2 l hovězího vývaru (vody)  | 2-3 lžíce chlebové strouhanky

Postup přípravy receptu Hovězí dušené na celeru:

Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky (jako na guláš). V kastrole zpěníme slaninu, přidáme nakrájené cibule a necháme opéct (ne moc do tmava). Přidáme maso, orestujeme, přidáme koření a na kostičky nakrájený celer. Nepodléváme, přikryjeme poklicí a pomalu dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájená oloupaná rajčata. Mírně podlijeme, nejlépe hovězím vývarem, a zahustíme chlebovou strouhankou, dusíme ještě tak 15 - 20 min.



Fotky receptu Hovězí dušené na celeru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí dušené na celeru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles