Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách

fotka Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách:

500 gramů hovězího zadního  | 1 mrkev  | 2 kedlubny  | 1 cibule  | 1 pórek  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 150 ml vývyru  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách:

Maso, mrkev kedlubny nakrájíme na větší kostky, pórek na kolečka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme maso a opečeme ze všech stran. Přimícháme rajský protlak, podlijeme vývarem a dusíme asi 50 minut. K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu a dusíme ještě dalších 10 minut. Na závěr vmícháme kolečka pórku.


Fotky receptu Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách:

Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !