Použité suroviny receptu Hovězí guláš huštěný chlebem:
1 kg hovězího zadního
| 1 kg cibule
| sádlo
| půl chleba
| podle chuti sladká paprika
| gulášové koření
| chilli
| pepř
| sůl
| majoránka
| hovězí bujón
| bobkový list
| česnek
| knedlík
Postup přípravy receptu Hovězí guláš huštěný chlebem:
Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme maso, česnek a všechno koření. Podlijeme vodou. Chleba nadrolíme najemno a jednu polovinu chlebových drobečků (i s kůrkou) dáme do guláše. Když je maso měkké, tak přidáme zbytek chleba a necháme ho rozvařit. Pokud máte rádi pikantní guláš přidejte ještě další stroužek česneku. (komu vadí, že jsou v guláši kousky chleba, tak může guláš přepasírovat tak jako jsem to udělala já. Podáváme ho s knedlíkem nebo chlebem. Přeji všem dobrou chuť!