Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí guláš na víně

fotka Hovězí guláš na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí guláš na víně:

600 g hovězího přeního  | 40 g slaniny  | 1 ks feferonka  | 150 g kořenové zeleniny  | 1 lžička sladké papriky  | 1 lžička tymiánu  | 1 šálek vývaru  | 1 šálek vína  | 2 ks plátky chleba  |  olej, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Hovězí guláš na víně:

V kastrolu na 2 lžících oleje zlehka opečteme nakrájenou slaninu, poté přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět a nakonec přidáme nakrájenou zeleninu. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, nasekanou feferonku a lehce osmahneme. Osolíme, opepříme, posypeme lžičkou sladké papriky a tymiánu, zalijeme vínem a vývarem. Dusíme do poloměkka, přidáme nadrobené krajíce chleba a velmi zvolna vaříme, až je maso měkké.
Můžeme podávat s pečivem, bramborami nebo knedlíky.


Fotky receptu Hovězí guláš na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí guláš na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !