Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí maso dušené

fotka Hovězí maso dušené
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí maso dušené :

200 g Hovězí maso přední bez kosti  | 10 g Sádlo škvařené  | 20 g Máslo čerstvé  | 10 g Olej stolní  | 40 g Cibule  | 4 g Mouka hladká  | 3 g Sůl

Postup přípravy receptu Hovězí maso dušené :

Na tuku zpěníme drobně krájenou cibuli, vložíme omyté a na stejnoměrně velké kostky krájené maso, osolíme a za stálého míchání maso opečeme. Pak trochu podlijeme vařící vodou a dusíme pod poklicí. Při dušení občas zamícháme a podle potřeby přiléváme malé množství vody, aby se základ nepřipaloval. Kdzž je maso zpola dudšené, necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vařící vodou a dusíme dál doměkka. Při dušení musíme nymí častějí míchat a případně dolévat vařící vodou, protože zahuštěná šťáva se časteji připaluje. Do měkka udušené maso vyjmeme, šťávu rozředíme vodou do stanoveného množství a přecedíme ji na maso. Pak vše převaříme a udržujeme při výdeji ve vodní lázni.


Fotky receptu Hovězí maso dušené :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso dušené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !