Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso po vídeňsku

fotka Hovězí maso po vídeňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí maso po vídeňsku:

1 kg hovězího masa  |  sůl  | 1 cibule  | 1/2 lžičky celého pepře  | 2 hřebíčky  | 1 bobkový list  | 2 mrkev  | 1 petržel  | 1/2 celeru  | 2 menší pórky

Postup přípravy receptu Hovězí maso po vídeňsku:

Omyté maso vcelku vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a přidáme neoloupanou překrojenou cibuli, do níž jsme zapíchli celý pepř, hřebíčky a bobkový list. Vaříme mírným varem asi 2 hodiny. Před koncem varu přidáme očištěnou zeleninu vcelku a vaříme ještě asi 20 minut. Podle sezony můžeme ještě přidat brokolici nebo květák, kedlubnu, fazolky apod. Vývar slijeme a cibuli s kořením odstraníme. Měkké maso nakrájíme na silnější plátky, zeleninu na špalíčky. Na talířích jednotlivé porce přelijeme vývarem a podáváme s opékanými brambory a smetanovým křenem. Vývar můžeme zahustit lžící jíšky a pokrm podávat s dušenou rýží nebo s těstovinami.


Fotky receptu Hovězí maso po vídeňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso po vídeňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !