Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí maso s játrovou omáčkou

fotka Hovězí maso s játrovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Hovězí maso s játrovou omáčkou:

400 g hovězích jater  | 1 kelímek smetany na vaření  | 750 g hovězího předního masa  | 3 str. česneku  |  sůl  |  vegeta  |  barevný pepř  | 1 lžička kmínu mletého  | 2 řapíky celeru  |  tuk  | 1 mrkev  | 1 cibule  | trocha hladké mouky

Postup přípravy receptu Hovězí maso s játrovou omáčkou:

Hovězí přední maso a játra vcelku dáme do hrnce s vařící vodou. Přidáme cibuli rozkrojenou na půlku, mrkev, řapíkatý celer, vegetu, trochu barevného pepře a trochu kmínu. Vaříme, až je maso měkké.
Do kastrolu uděláme jíšku, zalijeme scezeným vývarem, nastrouháme játra a dáme do omáčky. Přidáme rozdrcený česnek a necháme probublat. Nakonec omáčku zjemníme smetanou. Hovězí maso naporcujeme a vložíme do omáčky.
Hovězí maso s játrovou omáčkou podáváme s houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Hovězí maso s játrovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso s játrovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !