Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.09. 2025
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso zapečené v zelí

fotka Hovězí maso zapečené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí maso zapečené v zelí:

600 g hovězího masa předního bez kosti  | 1 zelí  | 100 g slaniny  | 20 g másla  | trocha strouhanky  |  kmín  |  pepř  |  sůl  |  rajčata  |  chleba

Postup přípravy receptu Hovězí maso zapečené v zelí:

Maso uvaříme doměkka. Vývar trochu přisolíme a uvaříme v něm hlávku zelí nakrájenou na čtvrtky.

Uvařené zelí ocedíme a nadrobno nasekáme. Připravíme si pekáček, který vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na dno dáme vrstvu zelí, okmínujeme, osolíme a navrch položíme tenké plátky vařeného hovězího masa a na ně plátky slaniny. Zapečeme v troubě. Při pečení trochu podlijeme hovězím vývarem.

Jako oblohu doplníme nakrájená rajčata, přílohu volíme tmavý chléb.


Fotky receptu Hovězí maso zapečené v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso zapečené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !