Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátek se sýrovým sněhem

fotka Hovězí plátek se sýrovým sněhem
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí plátek se sýrovým sněhem:

100 g hovězího masa  |  sůl  | 3 g hladké mouky  | 1/3 ks bílku  | 5 g eidamu  |  petržel, vývar z kosti, máslo

Postup přípravy receptu Hovězí plátek se sýrovým sněhem:

Hovězí maso v celku osolíme a opečeme na sucho. Podlijeme netučným vývarem z kostí nebo vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozředíme, povaříme a nakonec přidáme máslo. Studené maso nakrájíme na plátky, vložíme do vymazaného pekáče a na každý plátek navršíme tuhý sníh z bílků, do kterého jsme zamíchali strouhaný sýr. Zapečeme v troubě. Při podávání posypeme Hovězí plátek se sýrovým sněhem sekanou petrželkou nebo pažitkou.


Fotky receptu Hovězí plátek se sýrovým sněhem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí plátek se sýrovým sněhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !