Vložil: | XpajaY850 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 160 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí po burgundsku:
100 g slaniny, nakrájené na kostičky
| 2 stroužky česneku, nakrájené na jemné plátky
| 1 mrkev, nakrájenou na kostičky + stejně velký kousek celeru, také na kostičky
| 1 velkou cibuli, nakrájenou nadrobno
| 3 lžíce stolního oleje
| 3 lžíce mouky
| 1,5 kg hovězího zadního, nakrájeného na kostky
| sůl a pepř
| 1 bobkový list a snítku tymiánu (svázané nití)
| 750 ml červeného vína
| 3
Postup přípravy receptu Hovězí po burgundsku:
100g slaniny, nakrájené na kostičky (doporučuji zkusit hotové slaninové kostky z Delvity) 2 stroužky česneku, nakrájené na jemné plátky 1 mrkev, nakrájenou na kostičky + stejně velký kousek celeru, také na kostičky 1 velkou cibuli, nakrájenou nadrobno 3 lžíce stolního oleje 3 lžíce mouky 1,5kg hovězího zadního, nakrájeného na kostky sůl a pepř 1 bobkový list a snítku tymiánu (svázané nití) 750ml červeného vína 3 lžíce olivového oleje 16 malých cibulek stejné velikosti, nejlépe šalotek 250g drobných žampionů petržel na ozdobu
Fotky receptu Hovězí po burgundsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!