Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 10.05. 2025
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí ragú po cikánsku

fotka Hovězí ragú po cikánsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí ragú po cikánsku:

1 kg roštěné, nakrájíme na plátky, asi 6 kusů  |  2 velké mrkve, nakrájíme na měsíčky  |  kousek celeru, nakrájíme na měsíčky  |  1 velká cibule, nakrájíme na měsíčky  |  1 paprika, nakrájíme na měsíčky  |  2 rajčata, nakrájíme na měsíčky  |  1 stroužek česneku, prolisovaný  |  sůl, pepř  |  vegeta  |  Asi 2-3 lžičky sladká mletá paprika  |  6 plátků špeku

Postup přípravy receptu Hovězí ragú po cikánsku:

Na pánvi vyškvaříme špek. Pak ho vyndáme a dáme nasolené a opepřené maso. Až maso získá barvu vyndáme ho na talíř a do výpeku dáme cibuli, až zasklovatí dáme mrkev, celer, papriku, rajče, osolíme a opepříme, přidáme vegetu a zalijeme vodou. Přidáme česnek a sladkou mletou papriku. Promícháme a na vrch dáme zpátky maso a dusíme. Jako příloha se hodí: bramboráky, ale bez česneku a majoránky. Na talíř servírujeme Maso a zeleninu, špek, bramborák.


Fotky receptu Hovězí ragú po cikánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí ragú po cikánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !