Vložil: | Veronine |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí ragú po cikánsku:
1 kg roštěné, nakrájíme na plátky, asi 6 kusů
| 2 velké mrkve, nakrájíme na měsíčky
| kousek celeru, nakrájíme na měsíčky
| 1 velká cibule, nakrájíme na měsíčky
| 1 paprika, nakrájíme na měsíčky
| 2 rajčata, nakrájíme na měsíčky
| 1 stroužek česneku, prolisovaný
| sůl, pepř
| vegeta
| Asi 2-3 lžičky sladká mletá paprika
| 6 plátků špeku
Postup přípravy receptu Hovězí ragú po cikánsku:
Na pánvi vyškvaříme špek. Pak ho vyndáme a dáme nasolené a opepřené maso. Až maso získá barvu vyndáme ho na talíř a do výpeku dáme cibuli, až zasklovatí dáme mrkev, celer, papriku, rajče, osolíme a opepříme, přidáme vegetu a zalijeme vodou. Přidáme česnek a sladkou mletou papriku. Promícháme a na vrch dáme zpátky maso a dusíme. Jako příloha se hodí: bramboráky, ale bez česneku a majoránky. Na talíř servírujeme Maso a zeleninu, špek, bramborák.
Fotky receptu Hovězí ragú po cikánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!