Použité suroviny receptu Hovězí srdce s fazolkami:
250 g hovězího srdce
| cca 100 g zelených fazolek
| 250 g kysané smetany
| 1 cibule
| dle potřeby: rostlinný olej
| dle chuti: polévkové koření
| dle chuti: barevný pepř a sůl
| dle chuti: muškátový oříšek
Postup přípravy receptu Hovězí srdce s fazolkami:
Srdíčko nakrájíme na nudličky.
Na oleji osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky. Přidáme nudličky hovězího srdce, na půlku překrojené fazolky, okořeníme a smažíme na větším ohni cca 10 minut.
Poté podlijeme a dusíme do změknutí.
Přidáme kysanou smetanu, zamícháme, dokořeníme a necháme ještě chvilku (2 - 3 minuty) převařit.
Fotky receptu Hovězí srdce s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!