Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 04.06. 2025
Dnes má svátek Dalibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí vývar se svítkem a žampióny

fotka Hovězí vývar se svítkem a žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí vývar se svítkem a žampióny:

2 vejce  | 1/8 l mléka  |  sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek  | půl svazku petrželky  | půl svazku kopru  | 100 g žampiónů  | 800 ml hovězího vývaru  |  lístky kerblíku  |  tuk na formu

Postup přípravy receptu Hovězí vývar se svítkem a žampióny:

Vejce rozkvedláme v mléce, ochutíme solí, pepřem, muškátem. Bylinky opereme, protřesením osušíme, jemně nasekáme a vmícháme do mléka s vejci. Nalijeme do vymaštěné ploché formy a zakryté poklicí necháme v horké lázni při nižší teplotě asi 30 minut srážet. Očistíme žampiony , omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Připravíme hovězí vývar a 2-3 minuty v něm žampiony vaříme. Vaječný svítek vyklopíme z formy, nakrájíme na kostičky a vložíme do polévky. Zdobíme lístky kerblíku.


Fotky receptu Hovězí vývar se svítkem a žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí vývar se svítkem a žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !