Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříbková smetanová polévka

fotka Hříbková smetanová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hříbková smetanová polévka:

20 až 30 dkg čerstvých hříbků  | 1 středně velká cibule  | 5 dkg másla  | 2 lžíce oleje  | 4 lžíce hladké mouky  | 2 dl smetany  | dle chuti: sůl, kmín a pažitka  | 1 litr vody pro začátek vaření  | cca 1,5 dl vody na dolévání při vaření  | dle chuti: brambory

Postup přípravy receptu Hříbková smetanová polévka:

Na másle a oleji krátce zpěníme cibulku, přidáme mouku a jen krátce zamícháme. Přilijeme vodu, přidáme houby, osolíme, okmínujeme a přivedeme k varu. Během vaření můžeme přidat ještě vodu. Když nám hříbky změknou, přilijeme smetanu a polévku už vypneme.
V jiném kastrůlku si uvaříme na menší kousky rozkrájené brambory, které scezené vysypeme do hotové polévky. Já je prostě vařím zvlášť, protože se mi párkrát stalo, že ty brambory byly takové tužší napovrchu. Nakonec přidáme zelenou pažitku a podáváme.



Fotky receptu Hříbková smetanová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hříbková smetanová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !