Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříbky po bordelaiském způsobu

fotka Hříbky po bordelaiském způsobu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hříbky po bordelaiském způsobu:

8 větších hřibů  | 1 šálek oleje  | 2 šalotky  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: petrželová nať

Postup přípravy receptu Hříbky po bordelaiském způsobu:


Dobře očištěné hříbky vložíme do hlubší ohnivzdorné nádoby s rozpáleným olejem. Dusíme asi 10 minut, obrátíme je, přidáme jemně nakrájenou šalotku a česnek utřený se solí, opepříme a dusíme doměkka. Podáváme posypané sekanou petrželovou natí.



Fotky receptu Hříbky po bordelaiském způsobu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hříbky po bordelaiském způsobu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc