Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrnkový koláč od jarušky

fotka Hrnkový koláč  od jarušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrnkový koláč od jarušky:

4 ks vejce  | 1 hrnek (¼ l ) cukru písek  | 2 hrnky polohrubé mouky  | ¾ sklenky oleje  | ¾ sklenky vlažného mléka  | 1 ks prášek do pečiva  |  olej na vymazání a strouhaný kokos na vysypání plechu  |  posýpka z másla cukru a mouky (žmolenka)  |  ovoce nebo plody na pokladení ( borůvky, rybíz, jahody, višně, pokrájené meruňky, ostružiny, maliny)

Postup přípravy receptu Hrnkový koláč od jarušky:

Vejce s cukrem šleháme tak dlouho pokud se cukr nerozpustí asi 10 minut. Poté přidáváme ostatní ingredience a nakonec krátce vmícháme prášek do pečiva. Na vymazaný a vysypaný hlubší plech nalijeme těsto a poklademe ovocem nebo plody ( nejlepší jsou borůvky nebo rybíz), na ovoce rozložíme posýpku a pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 25-30 minut podle pečící trouby, pečení kontrolujeme píchnutím špejle do těsta, je li špejle hladká je koláč upečen.


Fotky receptu Hrnkový koláč od jarušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrnkový koláč od jarušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !