4 vejce
| 80 g moučkového cukru
| 120 g mletých mandlí
| 30 g moučkového cukru do sněhu
| 30 g piškotových drobků
| hrozny
Postup přípravy receptu Hroznové řezy:
Žloutky s cukrem umícháme do pěny, přidíme pleté loupané mandle, z bílků ušlehaný tuhý snih do kterého jsme zašlehaly 30 g moučkového cukru, piškotové drobky a všechno zlehka promícháme. Připravené těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe omytým hroznovým vínem zbaveným stopek a ve vyhřáté troubě pomalu upečeme. Upečený a vychladlý moučník nakrajíme n řezy a posypeme moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Fotky receptu Hroznové řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!