Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruško-jablečná povidla

fotka Hruško-jablečná povidla
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Hruško-jablečná povidla:

3,5 kg hrušky  | 1 kg jablka  | 1 kg cukr krystal  | 125 ml ocet  | 1 sáček pektogel  | 1 lžička hřebíček  | 1 lžíce skořice mletá

Postup přípravy receptu Hruško-jablečná povidla:

Hrušky a jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme podobně
jako houby na sušení. Cca 600 - 700 g hrušek a 200 g cukru dáme
stranou. V průběhu krájení je postupně promícháme s octem a
cukrem. Do cukru je možno vmísit jeden Pektogel pro
lepší želírování. Necháme asi 8h působit, přidáme koření a pomalu
a za dostatečného míchání vaříme, asi po 1/2 až 3/4 h varu
přidáme zbylé hrušky a cukr. Vaříme velmi zvolna ( POZOR NA
PŘIPÁLENÍ A KARAMELIZACI ) do požadované konsistence.


Fotky receptu Hruško-jablečná povidla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruško-jablečná povidla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !