Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.12. 2024
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hruškové překvapení

fotka Hruškové překvapení
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Hruškové překvapení:

1/2 balení piškotů  |  ovocná šťáva  | 4 lžíce strouhaného kokosu  | 2 menší hodně zralé hrušky  | 4 lžičky jahodového džemu  | 3/4 l mléka  | 1 sáček vanilkového pudingu  |  cukr na dochucení  |  Cremefine ke šlehání a na zdobení  |  ovoce (borůvky, ostružiny, kompot)

Postup přípravy receptu Hruškové překvapení:

Připravíme si 4-6 větších misek nebo pohárů (z uvedeného množství lze připravit až 6-8 menších pohárů). Misky či poháry vyložíme piškoty, které pokapeme ovocnou šťávou a posypeme strouhaným kokosem. Doprostřed položíme na piškoty půlky oloupaných hrušek bez jádřinců. Pokud jsou čerstvé hrušky tvrdé, povaříme je dle stupně tvrdosti cca 15-20 minut v cukrové vodě. Důlek po jádřinci v hrušce vyplníme džemem. Celé zalijeme vanilkovým pudinkem, který jsme uvařili v mléce a necháme v chladničce vychladnout. Podáváme vychlazené, případně přizdobíme šlehanou Ramou a ovocem.


Fotky receptu Hruškové překvapení:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškové překvapení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !