Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.10. 2025
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hrušky plněné zvěřinovou pěnou

fotka Hrušky plněné zvěřinovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou:

4 konzervované půlky hrušek  | 150 g zvěřinové paštiky  | 50 g lučiny  | podle chutě sůl  | p. ch. mletý bílý pepř  | p.ch. tymián  | 4 mandle  | 20 g petrželky

Postup přípravy receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou:

Hrušky necháme dobře okapat a mezitím si připravíme pěnu z paštiky, lučiny a koření. Můžeme přisolit. Na osušené půlky hrušek nastříkáme pěnu. Ozdobíme mandlemi a petrželkou.


Fotky receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků