Použité suroviny receptu Hrušky s rybízovým želé :
8 hrušek
| 1 citrón
| 1/2 l bílého vína
| 200 g cukru krupice
| 150 g rybízového džemu
| 250 g smetany ke šlehání
| 1 vanilkový lusk a celá skořice
| 4 hřebíčky
Postup přípravy receptu Hrušky s rybízovým želé :
Hrušky oloupeme a vcelku i se stopkami pokapeme citrónovou šťávou. Vložíme je do vařícího vína s cukrem, vanilkou hřebíčkem a skořicí. Dusíme doměkka, vyjmeme, ze šťávy vybereme koření, zavaříme do zhoustnutí a přidáme rybízový džem. Hrušky na talířku rozmícháme a polijeme, ozdobíme šlehačkou.
Fotky receptu Hrušky s rybízovým želé :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!