Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 04.09. 2025
Dnes má svátek Jindřiška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Humr po americku

fotka Humr po americku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Humr po americku:

2 humři (každý cca 750-900 gramů)  | 85 ml olivového oleje  | 50 g nakrájené cibule  | 2 na drobno nasekané česneky  | 1 lžíce koňaku  | 750 g nakrájených oloupaných rajčat  | 1 lžíce taragonu  | 100 ml suchého bílého vína  | 1 lžička cukru  | 600 ml rybího vývaru

Postup přípravy receptu Humr po americku:

Humry přesekneme podélně, odtrhneme kus z hlavou a klepeta, ocas nasekáme na 4 až 5 kusů a krunýř mírně nadrtíme aby šlo lépe vyndávat maso. Olej rozpálíme v hrnci, osmažíme na něm cibuli a česnek a přidáme humry. Ty osmažíme na zvětšeném plameni ze všech stran až začnou červenat. Přidáme koňak, a po chvíli přidáme rajčata, taragon, bílé víno, vývar a cukr. Vše spolu povaříme osm minut. Poté vyndáme humří maso, necháme je v teple a omáčku vaříme dokud nezmenší svůj objem napolovic. Na konci vrátíme zpět humra, ohřejeme ho a hned podáváme.



Fotky receptu Humr po americku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Humr po americku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !