Použité suroviny receptu Husí játra s jablky, koňakem a ořechy:
250 g husích játer
| 100 g másla
| 2 jablka
| 2 rajčata
| 50 g ořechů
| 20 ml koňaku
| 1 špetku soli
Postup přípravy receptu Husí játra s jablky, koňakem a ořechy:
Husí játra nakrájíme, mírně osolíme a opečeme na polovičním množství másla. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky a podusíme na zbytku másla. Podlijeme koňakem. Podáváme je tak, že na každý plátek jablka položíme plátek husích játer, přikryjeme dalším plátkem jablka a posypeme sekanými ořechy. Nakonec ozdobíme plátky rajčat. Podáváme s dušenou rýží a se zeleninovou oblohou.
Fotky receptu Husí játra s jablky, koňakem a ořechy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!