Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husí jatýrka po tokajsku

fotka Husí jatýrka po tokajsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Husí jatýrka po tokajsku :

600 g husích jater  | 2 PL olivového oleje  | 30 g celeru  | 30 g mrkve  | 30 g hráškových lusků  |  tymián  | 3 žloutky  | 2 dl tokajského vína

Postup přípravy receptu Husí jatýrka po tokajsku :

Husí játra zprudka opečeme na oleji, potom osolíme a opepříme. Na mírném ohni ušleháme ze žloutků a tokajského vína pěnu a osolíme. Zeleninu povaříme, scedíme a ochutíme na másle. Podáváme jako přílohu.


Fotky receptu Husí jatýrka po tokajsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husí jatýrka po tokajsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles