Použité suroviny receptu Husí srdíčka a žaludky na slanině:
2 husí žaludky
| 2 srdce
| 50 g cibule
| 50 g slaniny
| několik celých pepřů
| 30 g hladké mouky
| 10 g soli
| 50 g husího sádla
| petrželka
Postup přípravy receptu Husí srdíčka a žaludky na slanině:
Očištěné husí žaludky a srdce nakrájíme na plátky podobně jako vepřové ledvinky. Dáme je dusit na drobně nakrájenou cibuli osmahlou na husím sádle, do kterého jsme přidali na kostičky nakrájenou slaninu. Zakápneme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka Hotové vysmahneme až na tuk, zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme přiměřeně vodou nebo vývarem. Povaříme a podáváme s dušenou rýží sypanou usekanou petrželkou.
Fotky receptu Husí srdíčka a žaludky na slanině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!