Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvarská chobotnice

fotka Hvarská chobotnice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hvarská chobotnice:

1 chobotnice  | 1 kg brambor  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  | 1 snítka rozmarýnu  | 8-10 lžic olivového oleje  | 1 sklenice suchého bílého vína  | svazeček petrželky  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Hvarská chobotnice:

Chobotnici rozmrazíme. Do pekáče dáme olej, vložíme chobotnici, kolem ní naklademe polovičky brambor a čtvrtky cibule, posypeme rozmarýnem, přikryjeme a vložíme do trouby rozehřáté na 180 stupňů a pečeme přibližně hodinu. Čtvrt hodiny před koncem sundáme poklici, vlijeme víno, posypeme nasekaným na drobno česnekem, popepříme a zapékáme. Nakrájenou chobotnici poléváme vzniklou šťávou a sypeme zelenou petrželkou.


Fotky receptu Hvarská chobotnice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hvarská chobotnice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !