Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Indická treska s rajčaty:
4 plátky tresky
| dle potřeby: olivový olej
| dle chuti: sůl a pepř
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 1 červená paprika
| dle chuti: mletý koriandr
| dle chuti: kmín
| dle chuti: kurkuma
| dle chuti: garam masaly
| 400 g konzervovaných rajčat
| 1,5 dl kokosového mléka
Postup přípravy receptu Indická treska s rajčaty:
Ryby opečeme na olivovém oleji. Na pánvi osmahneme cibuli, česnek, papriku, okořeníme, dvě minuty smažíme, přidáme rajčata, cca pět minut povaříme. Do sosu přilijeme kokosové mléko a prohřejeme. Ryby dáme na talíř a hotovou omáčkou je přelijeme. A podáváme.
Fotky receptu Indická treska s rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!